Zaalverhuur

Wij verhuren onze theaterzaal, foyer en repetitiezalen voor vergaderingen, voorstellingen, workshops e.d. 

Theaterzaal
De Theaterzaal is geschikt voor voorstellingen, filmvertoningen, presentaties, symposia etc.. De zaal heeft 78 zitplaatsen. Bij voorstellingen waar kinderen bij aanwezig zijn, leggen we kussens op de grond, waardoor er meer zitplaatsen worden gecreëerd.

In de theaterzaal is standaard zaallicht. Er kan gebruik worden gemaakt van verschillende theaterfaciliteiten zoals geluid, projectiescherm, beamer en theaterlicht. Daarvoor moet altijd een theatertechnicus worden ingehuurd.

We hebben acht tafels voor acht personen. Hiermee kan de zaal in verschillende vergaderingopstellingen worden ingedeeld. 

 

Foyer
Bij huur van de Theaterzaal kan gebruik worden gemaakt van de foyer.

De foyer kan ook apart worden gehuurd, in- en exclusief catering met barbediening.

 

Kleedkamer
Naast de theaterzaal zit de kleedkamer. De kleedkamer is voorzien van een eigen toilet en een douche. Er staat een passpiegel. Afhankelijk van het aantal mensen dat gebruik maakt van de kleedkamer, worden er stoelen en tafels neergezet. 

De kleedkamer is ook de artiesteningang van Loods13. Hier moet rekening mee worden gehouden in de planning: spullen en apparatuur moeten vóór het gebruik van de kleedkamer al binnen zijn.

Repetitiezalen
We hebben drie repetitiezalen die geschikt zijn voor lessen, workshops of als vergaderruimte voor max. 25 personen (in/excl. catering).

 

Informatie- en prijsopgave
De prijzen en de specificaties van de zalen kunt u aanvragen door een mail te sturen naar verhuur@loods13.nl