Vrijwilligers gezocht!

Kom jij onze verf-, klus- en verhuisploeg versterken?

Loods13 gaat verhuizen! Op dit moment is de verbouwing van het Aziëhuis in het Rensenpark nog in volle gang, maar in maart willen we daar starten met onze lessen. De verbouwing hoeven we niet zelf te doen, maar het verven en verhuizen wel. Natuurlijk kunnen we dat niet alleen en daarom doen we een oproep aan iedereen die een beetje handig is met de schilderkwast, niet bang is vies te worden en samen met ons de handen uit de mouwen wil steken.

We beginnen de week voor de voorjaarsvakantie en willen in de week erna alles klaar hebben om op onze nieuwe plek met de lessen te kunnen starten. We hebben al een planning gemaakt, maar de verf- , klus- en verhuisploeg is nog niet compleet.

Per klusdag hebben we nodig: tien schilders, twee timmermannen of -vrouwen, twee mensen voor de catering en schoonmaak en twee technische mensen die onze eigen technici kunnen ondersteunen. Voor het verhuizen en het in- en uitpakken kunnen we per dag twee tot vier mensen gebruiken.

We werken van 10:00 – 16:00 uur. Als jij zorgt voor oude kleren, regelen wij de benodigdheden en natuurlijk een gezamenlijke lunch.

Zin om mee te helpen? Meld je dan nu aan!

Wat leuk dat je je kind gaat aanmelden voor onze lessen! Om je in te schrijven voor de theaterschool, moet je akkoord zijn gegaan met onze Algemene Voorwaarden en bekend zijn met onze Privacyverklaring. Vanaf 11 juli hebben wij vakantie. Vanaf dan worden emails niet meer wekelijks gelezen. Je krijgt in de week van 15 augustus via de mail bevestiging van je aanmelding.
dd-mm-jjjj
Maak uw keuze

 

 

Dit is een page.php pagina