Loods13 gaat verhuizen!

18 september 2018

We verhuizen in het voorjaar van 2019 naar  het oude dierenpark in Emmen. Vanaf dan is het oude Aziëhuis ons nieuwe theater. 

Dagblad van het Noorden, 7 november 2018 over de verhuizing
(klik op de afbeelding voor grote weergave):

 

 

 

 

 

 

Volgens de gemeente past theaterschool Loods13 perfect in het concept van het nieuwe Rensenpark. Wij zijn ook erg blij met de nieuwe plek en de nieuwe mogelijkheden die ze biedt.  We hebben in het Rensenpark meer ruimte voor onze ambities: de uitbreiding van de lessen met het theater-tussenjaar, de wens om grotere amateurvoorstellingen te maken en ruimte te kunnen verhuren aan organisaties uit Emmen en omstreken. Daar moet plaats voor zijn en met de verhuizing naar het voormalige Aziëhuis is dit allemaal te realiseren.

Het Aziëhuis wordt volledig verbouwd. Er komen (o.a.) drie repetitieruimtes, een theaterzaal en foyer. We zijn met deze verhuizing helemaal klaar voor de toekomst en erg blij met deze nieuwe plek in Emmen: Want Emmen is onze thuisbasis, hier horen wij en vanuit hier willen wij in heel Drenthe theater zo dicht mogelijk bij de mensen brengen. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan op onze nieuwe locatie!