Theater tussenjaar

Een plek voor eigenzinnige individuen

Denk je over een toekomst in het theater? Kom dan ons theater tussenjaar doen. Om uit te zoeken wie je bent als maker of om je voor te bereiden op de audities op het HBO. Ervaring in spelen is geen must maar affiniteit hebben met theater, film, muziek of bijvoorbeeld spoken-word wel. 


Audities
Op 21 juni zijn de audities voor het theater-tussenjaar. Wil je je aanmelden voor de auditie? Stuur dan naast het aanmeldingsformulier een kort filmpje waarin je je voorstelt en vertelt waarom je bij Loods13 dit tussenjaar wilt doen. Mail dit filmpje naar info@loods13.nl voor 17 juni 2022.

Tijdens de auditiedag krijg je lessen en opdrachten van onze docenten. 

Praktische info
Auditie: 21 juni, van 14.00 uur tot 17.30 uur
Waar: Bij Loods13, Rensenpark Emmen, Minister Kanstraat 16
Aanmelden tot 17 juni 2022
Aanmelden tussenjaar


Hier sta je dan

Spelers van het theater-tussenjaar laten de voorstelling Hier sta je dan zien bij ons in het Rensenpark en op het FestiValderAa. Zodra de kaartverkoop is gestart laten wij dat weten. 
Meer info over deze voorstelling vind je hier


Het theater-tussenjaar

Je krijgt les, onderzoekt, verdiept, werkt uit en maakt verschillende voorstellingen. Je gaat werken met een regisseur maar je werkt ook aan je eigen creatieve ideeën en voorstellingen. 

Loods13 wordt in dit jaar jouw huis. We bieden je een vast programma van 3,5 dagen. In dit vaste programma ben je continue in contact met de rest van de groep.
Je gaat je verdiepen in spel, improviseren, een eigen performance maken, regisseren en een documentaire film maken. De lessen worden gegeven door docenten en makers uit het werkveld. 

Tijdens het hele jaar krijg je coaching op maat om je zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw toekomst. 

De kosten voor het theater-tussenjaar bedragen €1050,- voor het hele jaar.

Lesrooster

Maandag 10.30 – 16.30: Performance, 10 keer gezamenlijk met de docent.
Dinsdag 10.00 – 14.00: Acteerlessen en Voorstelling, het hele jaar.
Donderdag 10.30 – 16.30: Documentaire, 10 keer gezamenlijk met de docent.
Vrijdag 10.30 – 15.00: Regie, 10 keer gezamenlijk met de docent

De module documentaire maken kan ook los gekozen worden en is voor iedereen vanaf 17 jaar. Leuk om naast je baan of studie te doen! Mail ons voor vragen of meer informatie.


Loods13 is partner in Station Noord. Station Noord is een samenwerkingsverband van de grote podiumkunstorganisaties uit de drie noordelijke provincies.

Dit is een blokken-template.php pagina