Theater-tussenjaar

Ruimte voor eigenzinnige individuen

 

Op vrijdag 30 maart om 20.15 uur laten de tussenjaar-spelers 2 documentaires zien die ze onder begeleiding van filmmaker Fokke Baarssen hebben gemaakt. Kom je kijken? Een plaats reserveren is niet nodig. 

Ben jij een creatieveling? Kom dan maken bij Loods13! Om uit te zoeken wie je bent als maker of om je voor te bereiden op de audities op het HBO. Ervaring in spelen is geen must maar affiniteit hebben met theater, film, muziek of bijvoorbeeld spoken-word wel.

Op 20 juni 2023 zijn de audities voor het theater-tussenjaar. Geef je meteen op voor de audities of stuur een mail naar info@loods13.nl voor meer info.

Aanmelden auditie

Op 6 december 2022 presenteerde het theater-tussenjaar hun solo-performances en korte voorstelling. 
Hier een paar foto’s van die avond. 

 

Het theater-tussenjaar

Je krijgt les, onderzoekt, verdiept, werkt uit en maakt verschillende voorstellingen. Je gaat werken met een regisseur maar je werkt ook aan je eigen creatieve ideeën en voorstellingen. 

Loods13 wordt in dit jaar jouw huis. We bieden je een vast programma van 3,5 dagen. In dit vaste programma ben je continue in contact met de rest van de groep.
Je gaat je verdiepen in spel, improviseren, een eigen performance maken, regisseren en een documentaire film maken. De lessen worden gegeven door docenten en makers uit het werkveld. 

Tijdens het hele jaar krijg je coaching op maat om je zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw toekomst. 

Praktische info
Kosten€1050,- voor het hele jaar
WaarTheater Loods13, Minister Kanstraat 16, Rensenpark Emmen
Vast programma
Performance10 keer gezamenlijk met de docent
Acteerlessen/ 2 korte voorstellingenHet hele jaar
Documentaire10 keer gezamenlijk met de docent
Regie10 keer gezamenlijk met de docent

 

Maak hier kennis met de spelers van dit jaar!

De module documentaire maken kan ook los gekozen worden en is voor iedereen vanaf 17 jaar. Leuk om naast je baan of studie te doen! Mail ons voor vragen of meer informatie.


Loods13 is partner in Station Noord. Station Noord is een samenwerkingsverband van de grote podiumkunstorganisaties uit de drie noordelijke provincies.

Dit is een blokken-template.php pagina