SPIERBALLEN

Voorstelling met soep en brood
20 maart om 16.30 en 19.15 uur

De kaartverkoop is gestart!

BESTEL KAARTEN

 

14 lieve, sterke, grote, stoere, zoekende, onzekere, grappige vrouwen maken met drie makers van Loods13 de voorstelling Spierballen

Het is weer tijd voor het jaarlijkse uitje naar Schiermonnikoog met de vrouwen. Ze kennen elkaar van volleybalvereniging Paradisaea.
Dat de vrouwen elk hun eigen leven zijn gaan leiden sinds de volleybalvereniging wordt al snel duidelijk. Hun uiteenlopende karakters zorgen voor komische, chaotische en ontroerende momenten.

“Toen ik daar zo lag, in mijn felgele sexy badpak op een luchtbedje in de middellandse zee, dacht ik. Nu is het genoeg geweest. Vanaf nu kies ik voor mezelf!”

Een fragmentarische voorstelling met herkenbare anekdotes en situaties.

Spel:

Ellen Dekker
Agnes Dubbelboer
Miranda van Wattum
Esther Oost
Inge Tibben
Lidy Passier
Marije Wanders
Ilona Bouwers-Struik
Irja Torensma
Pauline van der Kolk
Karin Hulsegge
Melissa Vording


Artistieke leiding:
Eva Wortmann
Regie:
Vivian Veenstra
Nienke van der Ploeg


Scenografie:
Caroline van de Meent


Techniek
Joshua Lagerwerf


Productie
Femke Torensma

 

Spierballen is een vervolg op het project Moederliefde dat werd gemaakt met alleenstaande moeders. Dit keer besloten wij ons niet enkel te richten op alleenstaande moeders maar op alle vrouwen. 

De vrouwen die meedoen aan dit project krijgen de kans om te ontdekken wat theater is, zich verder te ontwikkelen als speler, hun eigen verhaal te vertellen en zich onder te dompelen in theater. Dit alles onder begeleiding van professionals uit het werkveld. 

De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Emmen


Dit is een page.php pagina