Loods13

Iedereen zou eigenlijk theater moeten mogen maken, de wereld wordt er een stukje mooier van. Even in de rol kruipen van een ander, je lef ontwikkelen, samenwerken en samen spelen. Bij Loods13 is iedereen welkom, wij hebben geen selectie en toch dagen we je uit, trainen we je op jouw niveau. Op de theaterschool dagen we je uit om je grenzen te zoeken en te verleggen, we bieden je een plek om te experimenteren. Je werkt in leeftijds- en niveaugroepen met professionele theaterdocenten.

In 2020 zijn we gestart met het traject Jonge makers waar je kan maken wat JIJ wilt. Je hebt toegang tot al onze faciliteiten, licht, geluid, de theaterzaal en mag daarbij gebruik maken van onze theatermakers. Uitproberen, kritisch zijn, maken, weggooien, kill your darlings om uiteindelijk jouw performance, film, installatie of spoken word te laten zien en horen aan je publiek.

Zo zijn we een plek in Emmen | zuidoost Drenthe voor iedereen die zijn droom wil waarmaken, die nou eindelijk eens wil maken wat al een tijdje in zijn hoofd zit. Voor vragen kan je mij mailen!

Naast de lessen en producties op haar theaterschool heeft Loods13 zich in Noord-Nederland gespecialiseerd in community-theater, het werken met specifieke doelgroepen op bijzondere locaties. Zo werkten zeven theatermakers met 22 Syrische statushouders om in 3 maanden de voorstelling Thuis in Hoogeveen op locatie te maken. In december 2019 werkte Loods13 met acht alleenstaande moeders aan Moederliefde

We hopen je te zien in ons theater!

Eva Wortmann
Artistiek directeur Loods13

Dit is een page.php pagina