Volwassenen

Altijd al willen leren toneelspelen? Of eens kijken of het iets voor je is? In januari start er weer een volwassencursus. Meld je nu aan! Onder aan deze pagina vind je praktische info over deze cursus.

Aanmelden

 

Beginnersgroep

In de introductiecursus werk je samen met de groep aan fysiek spel, improvisatie, lef, associeren en samenspel. Alle facetten van theater maken komen aan bod in 12 lessen. In de lessen dagen we je uit om je grenzen te verkennen. Iedereen kan meedoen, ervaring hebben is geen must. Verderop in de cursus gaan we meer de diepte in, werken we met personages en leer je hoe heftige, mooie en rake woorden een scene en een personage tot leven brengen. 

Verdiepingsgroep

Heb je al iets meer ervaring en wil je naast zelf spelen ook bezig met theatermaken? Dan is deze cursus iets voor jou. Samen met de groep en met de docent maak je scènes, schrijf je teksten en ga je aan de slag met elementen zoals mise en scène en montagetheater. Verschillende facetten van het theatermaken komen aan bod. Je leert kritisch te kijken naar je eigen gemaakte werk en dat van de andere spelers. 

Praktische info
WaarTheater Loods13, Minister Kanstraat 16, Rensenpark Emmen
Start cursusBeginnersgroep en verdiepingsgroep, van 17 jan t/m 11 apr 2023 (12 lessen)
Extra cursus: 9 mei t/m 11 juli, 2023 (10 lessen)
KostenBeginnersgroep en Verdiepingsgroep: €170,-
Extra cursus: €145,-
WanneerElke dinsdag van 19.30 uur tot 21.30 uur

Wij zijn onderdeel van de Doe mee webshop van de gemeente Emmen en het Jeugdcultuurfonds Drenthe.

 

Dit is een single-productie.php pagina