Volwassenen

Altijd al willen leren toneelspelen? Of eens kijken of het iets voor je is? Schrijf je dan nu in!

De reguliere cursus is in januari gestart en daar kun je niet meer aansluiten. Wel kun je je aanmelden voor de Proeverijtjes die starten op 31 mei. Je krijgt dan wekelijks een toneelles van één van onze docenten om te ervaren hoe het is om toneellessen bij ons te volgen. Natuurlijk kun je je aanmelden voor de reguliere lessen die weer zullen starten in september.

Op 11 juni 2022 hebben wij Open Huis. Kom vooral langs om kennis te maken, ons mooie pand te zien en om vragen te stellen. 

 

Introductiecursus

In de introductiecursus werk je samen met de groep aan fysiek spel, improvisatie, lef, associeren en samenspel. Alle facetten van theater maken komen aan bod in 12 lessen. In de lessen dagen we je uit om je grenzen te verkennen. Iedereen kan meedoen, ervaring hebben is geen must. Verderop in de cursus gaan we meer de diepte in, werken we met personages en leer je hoe heftige, mooie en rake woorden een scene en een personage tot leven brengen. 

Cursus theatermaken

Heb je al iets meer ervaring en wil je naast zelf spelen ook bezig met theatermaken? Dan is de cursus theatermaken iets voor jou. Samen met de groep en met de docent maak je scènes, schrijf je teksten en ga je aan de slag met elementen zoals mise en scène en montagetheater. Verschillende facetten van het theatermaken komen aan bod. Je leert kritisch te kijken naar je eigen gemaakte werk en dat van de andere spelers. 

 

Kosten: € 170,- 
Dinsdag 19.30 – 21.30 uur (12 weken)

De lessen worden gegeven in onze theaterschool aan de Minister Kanstraat 16 (Aziëhuis Rensenpark) in Emmen. 

Wij doen mee aan de participatie webshop van de gemeente Emmen en het en het Jeugdcultuurfonds Drenthe.

Meld je hieronder aan voor de volwassencursus die start in september. 

Aanmelden

Dit is een single-productie.php pagina