Lessen voor jongeren met een (licht) verstandelijke beperking

Bij Loods13 willen wij dat iedereen zijn creativiteit kan uiten en zich kan ontwikkelen. Daarom geven wij lessen speciaal voor jongeren (12-18 jaar) met een (licht) verstandelijke beperking. 

Het hoofddoel van de lessen is om te leren toneelspelen. Hierbij staat de ontwikkeling van de jongere centraal. Hij krijgt hulp bij het zoeken naar de eigen identiteit en vindt een plek waar hij zichzelf kan zijn. 

De werkvormen en opdrachten die worden aangeboden komen overeen met de andere lessen bij Loods13. Wel worden de opdrachten laagdrempelig ingezet. Dit betekent dat wij de opdrachten ‘simpeler’ aanbieden of dat de docent meespeelt of voorbeelden geeft. Daardoor zijn de jongeren beter in staat goed mee te komen. 

De docent
Laurens Gras is dramatherapeut, dramadocent en theatermaker en heeft de nodige ervaring in het werken met licht verstandelijk beperkten. Laurens is zelf oud leerling van Loods13 en volgde daarna de opleiding artiest drama. Hierna wilde hij met specifieke doelgroepen werken en mensen helpen en volgde daarom de opleiding dramatherapie. 

Start lessen: september 2020
Maandag 16.30 – 18.30 uur
10 weken
€ 120,-

Meer informatie en aanmelden: info@loods13.nl 

De lessen worden gegeven in onze theaterschool aan de Minister Kanstraat 16 (Aziëhuis Rensenpark) in Emmen. 

Wij doen mee aan de participatie webshop van de gemeente Emmen en het Jeugdcultuurfonds Drenthe.

Het is mogelijk om het lesgeld in vier termijnen te betalen. Zoek je een oplossing die beter bij je past? Neem dan contact op met ons op. 

Om je in te schrijven voor de theaterschool, moet je akkoord zijn gegaan met onze Algemene Voorwaarden en bekend zijn met onze Privacyverklaring.

Aanbod voor scholen 
Wil je met jouw klas langskomen voor een theaterles? Voor scholen (bijzonder onderwijs) is het mogelijk om deze lessen in te kopen. De lessen worden dan gegeven in ons pand in het Rensenpark op maandag  van 10.00 tot 11.30 uur  of  van 13.00 tot  14.30 uur. 
6 weken à 1.5 uur – € 600,- 
8 weken à 1.5 uur – € 800,-

Meer informatie en aanmelden: info@loods13.nl

 

Dit is een single-productie.php pagina