Jonge | Nieuwe makers

Vanaf 2020/2021 bieden we een plek aan nieuwe jonge theatermakers uit de regio. 

In deze pilot werken lokale creatieve makers bij Loods13 in hun eigen traject. Zij werken met professionele theatermakers aan een plan, een idee die ze willen uitwerken of een onderzoek dat ze willen starten.

Naar aanleiding van eigen onderzoeks- en ontwikkelingsvragen worden ze begeleidt naar hun performance/voorstelling. In het jaar 2020/2021 zijn we gestart we met 4 nieuwe jonge podiumkunstenaars.

Nu het onzeker is of en wanneer we weer in grote getalen publiek mogen ontvangen is het fijn dat wij ze de ruimte kunnen bieden waar ze voorstellingen mogen maken. 

  • We bieden ondersteuning op weg naar hun culturele ondernemerschap, we begeleiden ze in het neerzetten van een performance, eigen voorstelling, documentaire en in het aanvragen van subsidies, schrijven van een plan, uitzoeken wat wil ik en waarom wil ik dat.
  • Het Aziëhuis in het Rensenpark staat tot hun beschikking, de basis van waaruit ze kunnen werken. Wij bieden ze onze faciliteiten, ondersteuning in de uitvoering en ons netwerk in Noord-Nederland.

Ons productiehuis is hun werkplaats en Loods13 is daarmee de plek voor startende makers in Emmen en Zuidoost Drenthe.

In dit traject kunnen jonge | nieuwe makers op ieder moment in het seizoen van start.

Meer weten? Info@loods13.nl

Dit is een page.php pagina