De week van het geld

Eva Wortmann, Vivian Veenstra en Nienke  van der Ploeg van Loods13 maken en spelen in opdracht van de gemeente Emmen voor de Week van het geld de voorstelling Ik zou naar mij fluiten.

Ik zou naar mij fluiten is een voorstelling over verwonderen en de kleine dingen om je heen zien. Over jezelf durven zijn.

Tess staat op het punt te gaan trouwen, haar beste vriendin Hannah helpt haar met het uitzoeken van de taart. Pistache, chocolade, citroen met merengue, marsepein, glazuur, vers fruit of toch een combinatie van alles of een taart met 3 verdiepingen. En de trouwjurk, moet die lang, kort, misschien een rode wijde satijnen of een ivoren strakke. Te veel keuze waar Tess niet uitkomt en waarmee Hannah haar wil helpen…want wanneer ben je nou echt rijk?

Spel
Vivian Veenstra
Nienke van der Ploeg

Regie
Eva Wortmann

Dramaturgie
Renate Dokter

Techniek
Piet de Koning

Productie
Dani Heres Dominees

De Week van het geld duurt van 12 tot en met 16 maart 2018. Ik zou naar mij fluiten wordt voor 600 groep 8-leerlingen gespeeld. Het doel van de voorstelling is om de leerlingen bewust te maken van de waarde van geld en ze hiermee te leren omgaan.

Meer informatie: deweekvanhetgeld.nl