CORONA: FAQ

Tot 1 juni zijn wij gesloten. Daarna mogen we maximaal 30 mensen tegelijkertijd ontvangen. 

Op deze plek houden we jullie op de hoogte van onze (andere) maatregelen m.b.t. het coronavirus. Mis je vraag (of: een antwoord? Mail ons dan: administratie@loods13.nl.

Komen de verschillende lesgroepen dit seizoen nog samen?
Ja! Op 5 juni komen de niveaugroepen bij elkaar, op 8 juni het tussenjaar en de intro- en volwassenengroep. We sluiten op 9 juni af met de spelers van Moederliefde.  Je krijgt hiervoor nog een persoonlijke uitnodiging. 

Wanneer starten de lessen weer?
We beginnen in september met de nieuwe lessen. Je kunt je al wel opgeven voor de proeverij theaterlessen op 2, 9, 16 en 23 juni voor jongeren en volwassenen geven. 

Wordt de voorstelling Niet op zondag nog gespeeld?
Absoluut, we hopen in de herfstvakantie een aangepaste voorstelling te kunnen laten zien.

Wanneer is de open dag?
Onze open dag die gepland stond op 18 april, is verplaatst naar 29 augustus. 

Kunnen we ons al opgeven voor de lessen van volgend seizoen?
Jazeker, je kunt je opgeven via het aanmeldformulier van de les die jij hebt gekozen. Als je al lessen hebt gevolgd en je géén lessen wilt volgen volgend jaar, wil je ons dan dat laten weten door een mail te sturen naar info@loods13.nl?

Hoe zit het met niet gegeven lessen en lesgeld restitutie?
In principe kunnen leerlingen/ouders restitutie aanvragen voor de niet-gegeven lessen. Uiteraard kunnen jullie er ook voor kiezen deze bedragen als sponsor te doneren aan Loods13 en ons een beetje uit de brand te helpen in deze bizarre tijd.

Is het pand van Loods13 nog open?
Nee, het Aziëhuis is dicht. Ons team werkt vanuit huis keihard door om straks meteen weer los te kunnen, maar de deur staat niet open voor gasten of leerlingen. 

Waar kan ik met overige vragen terecht?
Voor vragen kan je contact opnemen via de mail administratie@loods13.nl

Dit is een page.php pagina