Breek de stilte

Gezocht: jongvolwassenen die worstelen met eenzame gevoelens

Op maandag 13 maart starten we met het maken van de voorstelling ‘Kanariepietjes praten niet terug’. Iedere maandag en dinsdag werken we van 10.00 uur tot 17.00 uur en elke deelnemer moet op die dagen en tijden beschikbaar zijn.

Samen met 5 theatermakers, technici en 20 andere deelnemers maak je in 3 maanden tijd een voorstelling. We beginnen allemaal in een lege loods, met niets dus. We leren elkaar kennen en langzaamaan werken we toe naar een voorstelling.

Stap jij samen met Loods13 uit de eenzaamheid?

Je bent van harte welkom om mee te doen. Meespelen mag, maar hoeft niet persé. Dit project heeft als doel om je in contact te brengen met anderen, samen te werken, zelfvertrouwen op te bouwen en je handvatten te geven om de regie weer op te pakken over je leven. Je kan dus ook meewerken in de productie of techniek, maar je kunt bijvoorbeeld ook gastheer/vrouw zijn.

Omdat we in een lege loods beginnen, bouwen we eerst samen een theater, inclusief bar en foyer. We werken hele dagen op maandag en dinsdag en lunchen dan ook met elkaar. We leren elkaar vertrouwen en het worden 3 maanden waarin we samen veel plezier hebben en kunnen lachen, maar ook hard werken, zweten, uitproberen, vallen en weer opstaan. Belangrijk is dat je je in een veilige omgeving bevindt. De theatermakers werken altijd vanuit jouw behoeften en verhalen.

Start als deelnemer maar eindig als speler

Na 3 maanden voorbereiding spelen we de voorstelling een aantal keer voor een publiek waar we na afloop ook mee aan tafel gaan voor een diner.

Ben je geïnteresseerd? Druk dan op de knop hieronder. Als je je hebt aangemeld nemen wij contact met je op. Vanuit dat gesprek kun je definitief beslissen of je wilt deelnemen aan dit project. 

VOOR WIE
Jongvolwassenen tussen de
17 – 27 jaar, wonend in de gemeentes Midden-Drenthe, Aa & Hunze en Assen, die hulp kunnen gebruiken bij het tegen- gaan van eenzame gevoelens. Theater-ervaring is niet nodig. Maar we verwachten wel inzet.


WANNEER
Vanaf ma. 13 maart tot en met za. 3 juni werken we elke maandag en dinsdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op deze dagen en tijden moet je beschikbaar zijn om mee te kunnen doen.


LOCATIE
Assen en omstreken. Definitieve locatie volgt.

Lees hier het mooie artikel dat Patriecia Kolthof van Dagblad van het Noorden over dit project schreef

Dit is een project in samenwerking met de gemeentes Assen, Aa & Hunze en Midden-Drenthe
en welzijnsorganisaties Vaart Welzijn en Impuls

Dit is een page.php pagina