Loods13 gaat verhuizen!

26 april 2018

We verhuizen in september 2018 (ijs en wedverdienende  naar  het oude dierenpark in Emmen. Vanaf september is het oude Aziëhuis de plek waar de theaterlessen worden gegeven en voorstellingen te zien zijn in ons nieuwe theater. 

Volgens de gemeente past theaterschool Loods13 perfect in het concept van het nieuwe Rensenpark. Wij zijn ook erg blij met de nieuwe plek en de nieuwe mogelijkheden die ze biedt.  We hebben in het Rensenpark meer ruimte voor onze ambities: de uitbreiding van de lessen met het theater-tussenjaar, de wens om grotere amateurvoorstellingen te maken en ruimte te kunnen verhuren aan organisaties uit Emmen en omstreken. Daar moet plaats voor zijn en met de verhuizing naar het voormalige Aziëhuis is dit allemaal te realiseren.

Het Aziëhuis wordt volledig verbouwd. Er komen (o.a.) drie repetitieruimtes, een theaterzaal en foyer. We zijn met deze verhuizing helemaal klaar voor de toekomst en erg blij met deze nieuwe plek in Emmen: Want Emmen is onze thuisbasis, hier horen wij en vanuit hier willen wij in heel Drenthe theater zo dicht mogelijk bij de mensen brengen. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan op onze nieuwe locatie!