18 maart: GRATIS masterclass Performance door Rosa da Silva

Actrice Rosa da Silva (Anne, De Tweeling) geeft op zondag 18 maart een masterclass Performen in het theater van Loods13 in Emmen. Leerlingen van Loods13 volgen de hele dag deze masterclass. Er is nog plek voor meer deelnemers.

De masterclass is een voorproefje op het nieuwe initiatief van Loods13 om jongeren tussen 17 – 27 jaar een theater-tussenjaar te bieden. Dit tussenjaar met de naam Ik kan het maken geeft deelnemers de kans om zich onder andere te ontwikkelen als performer binnen het theater. Tijdens het tussenjaar krijgen leerlingen les in: performance (waarbij ze de grenzen tussen theater en andere kunstvormen verkennen), regisseren, documentaire maken, spel en leren ze meer over de verschillende beroepen in de theaterwereld.

De masterclass begin om 10.00 uur en duurt tot 16.30 uur. Van 14.30 – 15.30 uur mogen geïnteresseerden een uurtje meekijken.

Wil je meedoen?
Voor deelname aan de masterclass is theaterervaring vereist. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info@loods13.nl. Het theater van Loods13 is aan de Flintstraat 29 in Emmen.

Rosa da Silva
Rosa da Silva is geboren in Klazienaveen en begon haar theatercarrière bij Loods13 in Emmen. Na haar middelbare school ging ze naar ArtEZ Hogeschool voor de kunsten en van daaruit naar de Toneelacademie in Amsterdam. Ze speelde de hoofdrol in de musicals Anne, gebaseerd op het leven van Anne Frank en De Tweeling naar een boek van Tessa de Loo.

Deze  masterclass wordt mogelijk gemaakt door Talent Scout van de Kunstbeweging.